Miss Tampere

title image

Miss Tampere 2020 Emilian kuulumisia

Miss Tampere 2020 Emilian kuulumisia

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

 

Vuosi on alkanut hyvillä energioilla. Olen innostunut lenkkeilemään Tampereen maisemissa, koska talvi on vihdoin antanut parastaan. Saan paljon energiaa sinisestä taivaasta ja kimmeltävästä lumesta. Viime vuonna opin arvostamaan pieniä asioita enemmän, koska elämä oli niin rajoittunutta.

 

Kruunajaisista on kulunut aikaa, mutta mahtavana muistona se on pysynyt aivojen pinnalla, ja olen muistutellut itseäni ajamaan haaveitani eteenpäin. Ilta oli taianomainen ja muistan vieläkin sen sykähdyttävän tunteen sydämessäni, kun Iris sanoi nimeni. Muistelen lämmöllä myös missisiskoja, yhteistyökumppaneita ja kultaista kesä tunnelmaa. Olisi niin mahtavaa päästä elämään koko päivä uudelleen.

 

Kuva: Olli Rasi

 

Coronan takia, missityökeikat ovat jääneet osaltani pieneen, mutta ei se työmotivaatiota ole poistanut, päinvastoin, töitä on tullut tehtyä Tampereen Näsinneulassa hyvinkin ahkerasti. Olen todella iloinen siitä, että olen saanut tehdä töitä corona aikana ihan normaalisti.
Ja vaikka tapahtumia ei hirveästi ole ollutkaan, niin olen aktiivisesti harrastanut kameran edessä olemista, tfcd-kuvausten merkeissä.
Tfcd-kuvauksissa olen tutustunut mahtaviin uusiin ihmisiin ja paikkoihin. On kiva päästä poseeraamaan monen eri kuvaajan kameran edessä, koska kaikilla on niin eri tapa työskennellä, joten jokaiselta voi oppia eri asioita ja saada erilaisia vinkkejä. Esimerkiksi olin viimeisimmissä kuvauksissa vedenalla! Kuinka siistiä!

 

Minulla on myös tässä kuussa edessä ihka ensimmäiset portfoliokuvaukset StudioFacella, en malta odottaa.

 

Vuosi 2020 kokonaisuudessaan oli muutosten vuosi itselleni. Koulun lopettaminen, Missikisat, uusia ihmisiä, ero ja muutto toi niin ylä- kuin alamäkiä vuoteeni, mutta positiivinen asenne on silti ollut läsnä. Uuden kodin sisustaminen on ollut ihanan virkistävää ja sisustaminen on minulle tapa ilmaista itseäni. Uskon, että nyt uutena vuotena tapahtuu, jos ei yhtä paljon niin jopa enemmän asioita. Odotan siis vuotta innolla ja avoimin mielin.

 

Tänä vuonna, niin kuin edellisinäkin, annan tunteeni viedä itseäni eteenpäin ja niin näen mitä vuosi tuo tullessaan.
2021 Keväällä Lähden Intiaan Miss Intercontinetal kisoihin! wohoo!
aika jännittävää! Lisäinfoa odotellessa on hyvin aikaa vielä hioa kävelyä, poseerauksia, puheita ja pitää hyvää huolta ulkoisesta- ja sisäisestä kauneudestani.

 

Toivon että tuleva vuosi on juuri sinulle hyvä ja positiivisuutta täynnä!

 

Arkea ja kuvauksia pystyy parhaiten seuraamaan instagram-tililtäni @emilialintala

Terveisin:
Emilia Miss Tampere 2020