Miss Tampere

title image

Miss Tampere 2019 Amandan kuulumisia

Miss Tampere 2019 Amandan kuulumisia

Heippa! 

 

Missivuottani on vierähtänyt nopeasti ja kohta kruunataankin jo uusi Miss Tampere. Vuoteni muuttuikin hieman erilaiseksi, koska korona tuli mukaan kuvioihin, jonka takia oikeastaan kaikki tapahtuma-alan keikat, sekä ulkomaan kuvausmatkat jouduttiin perumaan ja siirtämään myöhemmäksi. Tärkeintä on kuitenkin mennä terveys edellä ja pitää asenne positiivisena kohti tulevaisuutta, sekä keksiä uusia ideoita, joiden avulla päästä toteuttamaan itseään. 

Koko kevään ajan työ/koulu ja vapaa-aika hoidettiin etänä ja silloin olikin hyvä tilaisuus keskittyä paremmin myös someen. Lukuunottamatta kuitenkin kuvauksia ja kuvien ottamista, mutta kuvien otossa tutuksi tuli onneksi itselaukaisin ja se on tänäkin päivänä vielä kovassa käytössä. 

Kesän lähestyttyä tapahtumat olivat edelleen liian riskialttiita järjestää ja mietin miten voisin viettää kesäni ja samalla työllistää itse itseni! Päätimme luokkakaverini kanssa ryhtyä kesäkahvilayrittäjiksi, alussa take away tyylillä ja rajoitusten lievennyttyä enemmän kahvilatyyliseksi. Kesäkahvilan perustaminen oli todella hyvä ratkaisu, koska tässä pääsen olemaan tekemisissä ihmisten kanssa, palvelemaan asiakkaita, käyttämään omaa luovuuttani tuotevalikoimassa ja kahvilan ulkoasussa, sekä työskentelemään superhyvällä fiiliksellä koko kesän parhaassa seurassa! Puhumattakaan tästä kaikesta kokemuksesta, jota yrittäjyys tuo tullessaan. 

Pikkuhiljaa olen alkanut saamaan taas kalenteriin bookattua tapahtumiakin ja seuraava kansainvälinen kauneuskisakin on syyskuulle ylhäällä kalenterissa! Lähden nimittäin Turkin Antalyaan edustamaan Suomea Miss Aura -kilpailuun. Valmistautumiset ovat jo kovassa vauhdissa mm. kävelyn, puheiden ja pukujen kannalta. En malta odottaa! 

Miss Tampere kilpailu on avannut todella paljon ovia ja olen sen kautta tavannut uskomattomia ihmisiä, joista tulee varmasti pitkäaikaisia ystäviä ja yhteistyökumppaneita ❤️ 

Ihanaa loppukesää kaikille ☀️ – Amanda, Miss Tampere 2019