Miss Tampere

title image

Miss Tampere 2020 1.pp Janeten kuulumisia

Miss Tampere 2020 1.pp Janeten kuulumisia

Aikalailla 4 kuukautta kruunauksesta kulunut. Edelleen häkeltynyt, hirmuisen onnellinen ja kiitollinen kruunattu missi täällä.

 

Astuin Miss Tampere 2020 castingiin jossa valikoituisi Finalisti kymmenikkö. Huone oli täynnä kauniita ja upeita naisia. Hetken mietin, että oonkohan nyt oikeassa paikassa. Kuitenkin samalla tiesin, että tämä on se asia mitä mä rakastan, missä pääsen toteuttamaan itseäni ja mitä kautta pääsen vaikuttamaan asioihin. Päätin että teen kaikkeni, olen vain oma ainutlaatuinen itseni ja mitään muuta minun ei kuuluisikaan yrittää olla.
Miss Tampere kiertue antoi niin paljon hyvää mukanaan, se antoi kokemuksia, ystäviä, yhteistyö kumppaneita ja ennenkaikkea se kasvatti minua ihmisenä.

 

Kruunauksen jälkeen olen päässyt tekemään mahtavia yhteistöitä, hyväntekeväisyys tapahtumia, luomaan uusia tuttavuuksia, kuvauksia (Tietenkin huomioiden nykymaailman tilanteen ja aiemmin mainitut on toteutettu kaikkien turvallisuus ja terveys etusijalla) Olen päässyt myös osallistumaan Studion toimintaan ja oppinut sillä tavalla järjestäjien näkökulmaa kilpailuihin, kiertueisiin ja ymmärtänyt miten paljon meidän mahtava Studio Face sekä koko Miss Tampere organisaatio tekee töitä jotta kilpailut saadaan järjestettyä ja pitävät huolta, että kilpailijoiden tarpeet ja hyvinvointi huomioidaan. On ollut myös mahtavaa päästä tukemaan tyttöjä ketkä haaveilevat misseydestä ja kilpailuista.

Kuva: Matti Härö

Maailman tilanne tietenkin vaikuttaa siihen, että en ole päässyt toteuttamaan kaikkea mitä ajattelin mutta turvallisuus sekä terveys tietty etusijalla ja aikaa on vaikka kuinka päästä tekemään ja toteuttamaan kunhan saadaan maailman tilanne rauhoittumaan ja tasaantumaan. Kun tilanne on saatu tasaantumaan on mielessäni parikin ideaa mitä on kova halu päästä toteuttamaan, niistä kerron sitten myöhemmin enempi.

 

Misseys on minulle itseni toteuttamista, hyvän jakamista, aitoutta, sisäistä ja ulkoista kauneutta, asioihin vaikuttamista, edustusta, kuvauksia ja  välittämistä.

 

Kiittäen
Miss Tampere 2020 1pp
Janette Mikkola