Miss Tampere

title image

Ilmoittaudu kisaan nyt!

Miss Tampere- kiertue on Suomen suurimpia missikilpailukiertueita. Kiertue on upea ja monipuolinen kokemus joka mahdollistaa uusia kontakteja ja työtehtäviä.

Miss Tampereeksi haetaan täysi-ikäistä ja hyvämaineista Suomen kansalaista, joka on valmis toimimaan Miss Tampereena, sekä sitoutumaan siihen kuuluviin työtehtäviin. Kilpailussa ei ole ikä-tai pituusrajoja, myöskään tamperelaisuus ei ole välttämättömyys mikäli sinulla on hyviä kytköksiä ja potentiaalia edustaa Tamperetta.

 

Voit ilmoittautua kisaan oheisella ilmoittautumislomakkeella 10.6. mennessä.

Yleisöltä suljettu semifinaali järjestetään 17.6. ja kutsut semifinaaliin lähetetään 12.6. – muistathan tarkistaa myös silloin roskapostikansiosi, sillä joskus kutsut joutuvat sinne!

 

HUOM! Finalistit toteuttavat myös itsenäisesti sometehtäviä, ja joitakin vierailuja. Huomioithan myös, että kiertueaikataulu on alustava, ja saattaa vielä muuttua.

Semifinalistit valitsee Miss Tampere 2023- kisan järjestävä taho mallitoimisto Studio Face.

Kisaan hakiessasi sitoudut seuraaviin kiertuepäiviin, varaathan ne siis jo nyt vapaaksi kalenterista (yksittäiset poissaolot mahdollisia, mutta varmistettava vielä erikseen semifinaalissa):

3.7. tutustumisilta
5.7. kiertuepäivä
7.7. kuvaukset
9.7. missikurssi
11.7. kuvaukset
14.7. kiertuepäivä
15.7. missikurssi jatko (vapaaehtoinen)
17.7. kuvaukset
19.7. workshop
22.7. kiertuepäivä
4.8. kiertuepäivä
5.8. muotinäytöspäivä
9.8. kiertuepäivä
11.8. kertaus & valmennus
12.8. finaali

  • Max. file size: 128 MB.
  • Max. file size: 128 MB.
    • * Osallistumalla kilpailuun luovutat Miss Tampere- kilpailuorganisaatiolle luvan käyttää kuviasi kilpailun markkinoinnissa.
    • * Miss Tampere- kilpailuun ilmoittautunut sitoutuu osallistumaan tulevaan Miss Tampere- kiertueeseen ja finaalipäivään.
    • * Miss Tampere- voittajan tulee olla sitoutunut tuleviin missivuoden työtehtäviin mahdollisuuksiensa mukaisesti.
    • * Vakuutan olevani täysi-ikäinen ja hyvämaineinen Suomen kansalainen.