Miss Tampere

title image

Kilpailu

Miss Tampere – kilpailu on Suomen suurimpia missikilpailukiertueita. Kiertue on upea ja monipuolinen kokemus joka mahdollistaa uusia kontakteja, työtehtäviä, kokemuksia sekä näkyvyyttä omalle henkilöbrändille.
Miss Tampereeksi haetaan täysi-ikäistä ja hyvämaineista Suomen kansalaista, joka on valmis toimimaan Miss Tampereena, sekä sitoutumaan siihen kuuluviin työtehtäviin.
Uusi sloganimme on #tervekauneus, sillä haluamme edistää nuorten naisten ulkoista ja sisäistä terveyttä ja kaunetta. Meille on tärkeää myös korostaa kauneuden monipuolisuutta, minkä vuoksi meidän kilpailuissamme ei ole ikä- tai kokovaatimuksia. Myöskään tamperelaisuus ei ole välttämättömyys mikäli sinulla on hyviä kytköksiä ja potentiaalia edustaa Tamperetta.
Miss Tampere kilpailu koostuu seuraavista vaiheista:
– hakuaika (noin 1 kuukausi)
– semifinaali (yksi päivä, kutsutaan noin 15-20 hakijaa hakemusten perusteella)
– kiertue (noin kuukauden mittainen kiertue, johon kuuluu erilaisia kiertuepäiviä:  vierailuja yhteistyökumppaneiden luona, sometehtäviä, kuvauksia,  muotinäytöksiä, erilaisia aktiviteetteja sekä näyttävä finaali)
Mikäli haluat valmistautua kilpailuun jo etukäteen yksityisvalmennuksella, ota yhteyttä info@studioface.fi

 

HUOM! Kilpailu on maksuton, mutta varauduthan silti joihinkin kuluihin joita sinulle saattaa kisan aikana tulla (majoitus mikäli asut toisella paikkakunnalla, ruokailut tms.)