Miss Tampere

title image

Face of Beauty Finland 2019

Face of Beauty Finland 2019

Täällä kirjoittelee Miss Tampere 2018 1.perintöprinsessa Vilhelmiina Riuttala. Iloisin ja samalla haikein fiiliksien kera palaan tasan vuoden taaksepäin, kun uusi Miss Tampere 2018 valittiin ja minut kruunattiin 1. perintöprinsessaksi. Tunnelma oli aivan mielettömän hyvä, meillä oli 10 huippua finalistia, joista en osannut rehellisesti aavistaa kenet valitaan Miss Tampere 2018-kolmikkoon ja kenestä finalisteista valitaan kansainvälisiin kisoihin, yhdeksi Face Of Beauty International 2019- finalistiksi.

Kun kuulin, että minut on valittu yhdeksi finalistiksi Face Of Beauty International-kilpailuun, olin todella yllättynyt. Ja no, kyllä te nyt varmaan tiedätte, että kun jotain tulee puun takaa, fiilis ja olo on kuin olisi puulla päähän lyöty! Mutta tässä tapauksessa siis oikein positiivisella tavalla päähän lyöty fiilis!

Illan tapahtumat ylittivät omat odotukset ja niinpä kilpailusta lähdettiin kahden palkinnon kera kotio.

– Mä uskon, että kova työ palkitaan. Näin kliseisesti sanottuna: se, että uskot just siihen mitä teet ja meet sun tavoitteita kohti, saavutat määränpään. Tärkeimpänä tässä kuitenkin on se matka, mutta määränpää kovan ja tunnerikkaan matkan jälkeen tuntuu erittäin hyvältä!

 

MITEN MINULLA SITTEN MENI FACE OF BEAUTY -CASTINGISSÄ?

 

Noin kuukausi taaksepäin Studio Facella, Tampereella järjestettiin casting, jossa valittiin Suomen edustaja Face Of Beauty-kilpailuun Filippiineille.

Jännittävin, mutta samaan aikaan melko rennoin fiiliksin lähdin castingiin. Ihanaa, rentoa jutustelua ensin casting tuomareiden kanssa, jonka jälkeen jännitettiin kuka onnekas lähtee Filippiineille.  Ja kuten arvata saattaakin, castingissä meni erittäin hyvin!

Kun nimeni sanottiin ja kruunu laskettiin samaan aikaan päähäni, olin erittäin otettu ja samalla todella yllättynyt valinnasta. On erittäin hienoa ja todella kunnia tehtävä lähteä juurikin Suomea edustamaan maailmalle. Se päivä muuttui kertarykäisyllä todella jännäksi ja kivaksi sunnuntaiksi.

Tämä syksy siis muuttui aivan erilaiseksi kuin olin sen kuvitellut ja suunnitellut. Nyt tasapainotellaan opiskelun, työn, urheilun ja kisoihin valmistelun välillä, mutta mitään en vaihtaisi pois! Valinta Face Of Beauty International 2019– edustajaksi merkitsi minulle äärimmäisen paljon ja otan tämän ehdottomasti hienona kokemuksena ja taistelen tottakai myös voitosta!

Kisoihin valmistautuminen on toistaiseksi sujunut hyvin, olen päässyt kokeilemaan erilaisia ihania juhlamekkoja Zazabellassa, joita tullaan näkemään erilaisissa tilaisuuksissa Filippiineillä. Paljon on silti vielä tehtävää, kuten esittelyvideon tekemistä, talent-osuuden harjoittelemista ja kuvat vielä täytyy keretä ottamaan kilpailua varten!

Miss Tampere 2018- kilpailun kautta sain roppakaupalla lisää itsevarmuutta esiintymiseen, lavatyöskentelyyn sekä puheenpitämiseen. Uskon, että näillä eväillä pääsen pitkälle tulevalla matkalla ja itse kilpailussa!  Tsemppiä jokaiselle sinne arjen kiireeseen ja hyvää syksyä!

 

❤ Vilhelmiina