Miss Tampere

title image

Face of Beauty International kilpailuun valmistautuminen

Face of Beauty International kilpailuun valmistautuminen

Miss Tampere 2018 1.pp Vilhelmiina kirjoitteli tunnelmia ennen lähtöään Face of Beauty International kilpailuun:

 

Hei taas, täällä kirjoittelee intoa täynnä oleva Miss Tampere 2018 1.perintöprinsessa & Face Of Beauty International -kilpailuun lähtijä!

Täällä sitä ollaan, matkalla kohti Filippiiniä! Samalla todella epätodellinen ja jännittävä fiilis. Nyt se on niin lähellä, että se todellakin tapahtuu! Olen todella iloinen saadessani näin upean mahdollisuuden, tämä kiertue tulee olemaan varmasti ikimuistoinen! Aika on mennyt niin nopeasti valmistelessa kilpailuihin, opiskellessa ja tehden siinä sivussa myös töitä liikunnan parissa. Loppupeleissä tässä ollaan aika rennoin merkein valmistauduttu tulevaan matkaan ja kilpailuun. Toki valmistelut aloitin ajoissa, lähes heti sen jälkeen, kun sain tietää valinnasta.

 

Kuluneiden viikkojen aikana on tullut tehtyä ne viimeiset valmistelut: on tilailtu muutamia vaatteita kiertuetta varten, josta yksi jo ehditty lähettää takas väärän värin ja koon takia, on pyöritty kaupoissa tehden niitä viime hetken hankintoja, on käyty kampaajalla, suunniteltu talent shown tanssikoreografiaa, kävelty ympäri kämppää korkkarit jalassa harjoitellen poseerauksia ja kävelemistä sekä tietenkin ennen kaikkea olen pitänyt itsestäni hyvää huolta! Kaiken tämän hässäkän ympärillä olen pyöritellyt yritysideaani teknologian parissa, osallistunut koulun toimintaan ja opiskellut ahkerasti, mikä sitten taas pisti kiirettä myös kilpailuun valmistelujen saralla. Sekä olen askarrellut pikkusiskoni avustuksella 60 lahjaa kilpailijoille – siinä meni muuten yllättävän kauan aikaa, mutta hauskaa oli!

 

Aavistin, että mun syksy tulee olemaan kaaoksellinen, jos en priorisoi ja aikatauluta menoja ja tekemisiä. Olen pyrkinyt kuluvan syksyn aikana siis aikatauluttamaan tekemisiä ja tehnyt to do- listan kalenteriin. Toki olen myös yrittänyt raivata viikonlopuille tilaa rentoutua ja olla vaan! Avainasemassa kiireiden selviytymisessä on ennakointi. En jätä usein viime tinkaan asioita hoitamatta, sillä silloin on tapana, että kaikki vaan kasaantuu yhteen iltaan. Nyt siis odottavin mielin ja hyvillä fiiliksellä lähden kilpailuun, tottakai tavoitteena mennä täysillä loistamaan lavalle, antaa kaikkensa, mutta myös tietenkin nauttia kiertueesta, tutustua kiertueen aikana kulttuuriin, ihmisiin sekä yhteistyökumppaneihin.

 

 

Pakkaamiseen liittyen saimme onneksi todella hyvät ohjeistukset mitä ottaa mukaan kiertueelle. Toki viikkoa ennen kiertueen alkua tuli pieniä muutoksia, mutta uskoisin että tällä matkalaukun sisällöllä päästään pitkälle!

10 päivän reissuun pakkasin mukaan:

 • Kirja, tabletti ladattuna elokuvia ja sarjoja, kynä ja vihko sekä passi
 • 3 uikkarit
 • 4 paria korkokenkiä
 • Kansallispuku
 • Talent show-asu
 • Aurinkorasvaa
 • Proteiinipatukkoita ja pikapuuro pusseja
 • 6 coctailmekkoa
 • 3 shortsit
 • 2 farkut
 • Rennommat housut
 • Treenivaatteet
 • 4 toppia
 • Hame
 • Huppari
 • Pitkähihainen
 • Sandaalit
 • Lenkkarit
 • Aurinkolasit
 • Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa
 • Pesuvälineet
 • Yövaatteet
 • Alusvaatteet
 • 3 juhlamekkoa
 • Paljon koruja ja hiuskoristeita
 • Latureita, kuulokkeet, adabteri
 • Särkylääkkeitä
 • 2 pakettia rakkolaastareita ja normilaastareita
 • Geelilaput korkkareihin
 • Gatspy-teeman vaatteet
 • Usan dollareita ja Filippiinien Pesoa
 • 60 lahjaa kilpailijoille ja yhteistyökumppaneille
 • Iso Suomen lippu

 

Unohdinkohan jotain listasta…? Tavaraa siis tuli aivan älyttömästi pakattua mukaan, mutta nyt on ainakin pelattu varman päälle!

 

Kivaa talven odotusta sinne!

<3 Vilhelmiina