Miss Tampere

title image

Sheila Da Costa- Miss Tampere 2018

Sheila Da Costa- Miss Tampere 2018

Finaalipaikka: Sokos Hotel Ilves Asut: Kekäle/Tampere Lasit: Tampereen Näkökeskus Meikki ja hiukset: Amanda/Studio Face Kuva:TOIVO Film & Foto

 

Sheila Da Costa on 23- vuotias upea kaunotar Tampereelta. Sheilan harrastuksiin kuuluu tanssi sekä kuntosalilla käyminen. Hän on huumorintajuinen, vilkas, menevä, sosiaalinen sekä vahvaluonteinen persoona. Tiesittekö, että Sheila puhuu myös viittä eri kieltä!? Sheilan juuret tulevat Angolasta mutta hän on syntynyt Suomessa, kuten myös hänen kolme sisarustaankin. Ylioppilaaksi Sheila kirjoitti vuonna 2014 ja  lähihoitajaksi hän valmistui vuonna 2016. Tulevaisuuden suunnitelmat Sheilalla on jo valmiina ja hän odottaa innolla tulevaa missivuottaan:

 

”Suunnitelmanani on lähteä jatko-opiskelemaan korkeakoulun puolelle suuhygienistiksi tai sosiaalityöntekijäksi. Tällä hetkellä työskentelen urheiluliikkeessä nimeltä Body Action, joka sijaitsee Ratinan Kauppakeskuksessa. Nyt on aika avata uusi sivu elämässäni ja lähteä toteuttamaan itseäni Miss Tampereena. Missivuodeltani odotan erityisesti uusien ovien avautumista, monipuolisia yhteistyökuvioita ja edustustehtäviä uusien ihmisten ja kontaktien kanssa! Toivon että tämän vuoden jälkeen olen monta kokemusta rikkaampi. Tampere on kaunis kaupunki joka kehittää koko ajan itseään, mikä taas luo kaikille meille uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työn, opiskelujen ja vapaa-ajan harrastamisen suhteen. Tampere kaupunkina on tuntunut itselleni kodilta enemmän kuin mikään muu paikka. Täällä on helppo olla ja tämä on se paikka minne kuulun!”